Отзывы о апартаментах Apart Residence

19 июня 2017 г.

Апартамент Любич 3

100% zadowolenia. Wysoki standard, wygodna lokalizacja. Wszystko tak jak należy :]
Mariusz Jaskulski
16 мая 2017 г.

Апартамент Старая пивоварня 3

super apartament w Krakowie, wygoda, blisko Centrum, polecam Grazyna
G.K
20 марта 2017 г.

Апартамент Старая пивоварня 5

Rewelacyjna lokalizacja, polecam STARY BROWAR. Bardzo czyste i przytulne wnętrza. Naprawdę robi wrażenie. Profesjonalna obsługa. POLECAM !
Trzynasty
13 февраля 2017 г.

Апартамент Любич 4

Lokalizacja super, pokoje super, czysto ładnie pełne wyposażenie, jedyny minus to zimno bo ogrzewanie elektryczne włączane w momencie zakwaterowania. Latem problem zimna nie będzie dokuczliwy;)
cKxxx
5 апреля 2016 г.

Апартамент Стары Бровар 8

Ładnie urządzone mieszkanie, duża lodówka, klimatyzacja. Mieszkanie było czyste, wszystko odbyło się bez problemów.
Łukasz
4 февраля 2016 г.

Апартамент Центр В1

Polecam - bardzo blisko do centrum. Czysty, wygodny apartament.
Lis
25 ноября 2015 г.

Центр комфорт А5

Od kilku lat korzystam z uslug TWW.Zawsze pozytywne wrazenia,mimo widocznych juz cech zuzycia np.podloga w solonie.Wygoda,komfort,blisko galerii,rynek ok 12 minut pieszo.POLECAM i na pewno skorzystam ponownie ps."male" problemy z wifi,prosze o zainteresowanie.
StefAn
15 ноября 2015 г.

Апартамент Стары Бровар 6

Apartament spełnił nasze oczekiwania. Znajduje się w pobliżu Dworca Głównego i Starego Miasta. Apartament w pełni wyposażony i bardzo czysty. Parking podziemny jest dużą zaletą jak również sklep spożywczy w budynku.
Monika
10 июля 2015 г.

Апартамент Любич 4

Apartament wyposażony bardzo dobrze.Łazienka czysta, nie mam zarzutów. Jedynym minusem to pościel, nie sprawia wrażenia świeżej.... Blisko do dworca, na przeciwko galerii.Polecam dla tych, co wolą warunki domowe od hotelowych.
K Bator
7 июня 2015 г.

Апартамент Стары Бровар 8

Bardzo przyjemny apartament. Dogodna lokalizacja.
Łukasz
24 апреля 2015 г.

Центр Deluxe B4

bardzo dobra lokalizacja, apartamenty o wysokim standardzie :)
agatka
2 марта 2015 г.

Апартамент Центр В1

Polecam. Lokalizacja, obsługa, komfort i ceny zasługują na pięć gwiazdek.
Darek
18 февраля 2015 г.

Апартамент Любич 5

wszystko ok, wszędzie blisko;)
gość
22 января 2015 г.

Апартамент Центр В3

Wszystko jak należy. Zgodnie z opisem i wcześniejszymi ustaleniami... Zdecydowanie polecam !!!
adam W
10 января 2015 г.

Апартамент Старая пивоварня 5

Apartament w pełni wyposażony. Cichy. Lokalizacja bardzo dobra zwłaszcza jeśli szuka się miejsca z parkingiem. Śniadanie na zamówienie punktualnie. Dobry kontakt telefoniczny. Bardzo blisko market Piotr i Paweł
Mariusz
19 декабря 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 4

I had check in late time 1 AM, the staff was very kind he waited us and apartment was new build so all things new, and good location to visit old town it take just 5 min from apartment
Martin
14 декабря 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 4

Очень понравились апартаменты,современный ремонт,прекрасный дизайн,вежливые представители компании
Aleksander
2 декабря 2014 г.

Апартамент Любич 3

Świetna lokalizacja,dobre warunki,wzorowy kontakt z obsługą.Następnym razem też skorzystam.
Karolina
21 ноября 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 1

Co do samego apartamentu, jak i personelu nie mam zastrzeżeń, natomiast podczas rezerwacji powinna być podana informacja, że w budynku prowadzone są remonty. Przez większość dnia słychać było wiertarki w sąsiednim mieszkaniu...
dd
21 ноября 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 5

Czysto, wygodnie, komfortowo, bezplatny parking podziemny, blisko do centrum. Chetnie jeszcze skorzystam, nawet z rodzina
Marcin
14 ноября 2014 г.

Апартамент Любич 4

Top location, close to bus and train station. Galeria Krakowska across the street. This apartment was facing the courtyard, not bothered by anything
Mai-Britt
13 ноября 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 1

Nowoczesny, bardzo dobrze utrzymany, blisko centrum z parkingiem w cenie - super. Jesteśmy bardzo zadowoleni
Bogusław
28 октября 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 1

Great apartment! Very modern, stylish, and comfortable. Just as on the photos. Quiet neighborhood, close to the old town. The person handing over the keys was very nice and especially flexible as to the arrival time. Recommendable!
Michael
20 октября 2014 г.

Центр комфорт А6

Very friendly guy who gave me with the key, also very attentive on the phone and fast response to questions. Comfortable clean apartment with a v good bed. Wifi worked well. Easy walking access to Krakow central. The apartment is on the first floor so it's a bit noisy.
Mark
30 сентября 2014 г.

Центр Deluxe B4

Bardzo dziękuję za kolejny, udany pobyt w Centrum Deluxe B IV. Wszystko jak zawsze na najwyższym poziomie. Do następnego razu!:)
Jacek K.
28 сентября 2014 г.

Апартамент Центр В3

Exellent location! The building is new and has an elevator, easy for big luggage.It’s located on the opposite of central station and Galeria mall. There’s a tiny supermarket dowstairs!
Hsin Rong
2 сентября 2014 г.

Апартамент Центр В3

Duzym plusem jest lokalizacja bardzo blisko centrum I parking podziemny
Małgorzta
1 сентября 2014 г.

Апартамент Центр В3

Bardzo ładny przestronny apartament, wygodne łóżka, miejsce parkingowe w garażu podziemnym. Świetna lokalizacja w pobliżu dworca kolejowego, linii tramwajowych. Blisko centrum. Polecam
Stępniak Wiesława
31 августа 2014 г.

Апартамент Центр Студия В6

Geräumiges Appartement mit guter Einrichtung Freundlicher und zuverlässiger Frühstückservice mit großen Portionen, sehr stark wurstbetont ohne süße Komponente, vielleicht auf Wunsch auch individuell anpassbar.
Rainer
19 августа 2014 г.

Центр Deluxe B4

Perfect location 5 minutes walk from the old town and the central station. Very spacious appartment and good facilities in the kitchen and bathroom
Thomas
12 августа 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 2

Местоположение, чистота, замечательные апартаменты,парковка в подземном гараже. Вокзал хоть и рядом но мы его не слышали
Yuriy
3 августа 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 2

Schöner Innenhof, sichere Umgebung. Gut geeignet für einen Urlaub mit Familie. Immer wieder gerne!
Joanna
30 июля 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 2

Amueblado nuevo a extrenar, muy moderno y bien distribuido, de sobra para dos personas Aceptan mascotas sin problemas por un sobrecoste Esta cerquisima a pie de el centro Atencion del personal fenomenal quizas por que sean muy nuevos estaban un poco sucios , polvo mas bien
Jose
24 июля 2014 г.

Центр комфорт А6

Position is perfect Interior design of the apartment is good
Pier
24 июля 2014 г.

Центр А3

lokalizacja pod względem dostępności na zwiedzanie zakupy super; udogodnienia: pralka, zmywarka, garaż, windy, naczynia, kuchenka itp. dla rodziny z dziećmi jak najbardziej
Agnieszka R.
24 июля 2014 г.

Апартамент Центр В5

Veiligheid goed geregeld met sleutels, garage voor auto goed bereikbaar. Wasmachine is fijn. Supermarktje en bakker om de hoek, mega luxe winkelcentrum op loopafstand, evenals heerlijk vegetarisch restaurant en centrum
Alice
22 июля 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 3

hochwertige und moderne Ausstattung des Appartments mit Spül- und Waschmaschine (Kaffeemaschine fehlt allerdings); kurzer Weg in die Altstadt; W-Lan anscheinend vorhanden
Marco
19 июля 2014 г.

Центр комфорт B2

Labai švaru, modernu, arti centras, gražūs erdvūs apartamentai. Jauku!
Aušra
14 июля 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 1

Viskas labai tvarkinga, nauja. Arti centras. Gali pasistatyti mašiną požeminiame garaže. Tikrai rekomenduojame visiems
Violeta G
13 июля 2014 г.

Апартамент Любич 1

We had a great time in krakow and the apartment was so easy to get to! Perfect distance from the centre and station! Host was really helpful and told us the best things to go do as we were only there for a short time. Great value for money so would definitely recommend!
Rowan
5 июля 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 3

It was a great apartment full of everything you might need during your stay. It was so clean and every equipment is brand new. So perfect and much more comfortable than a hotel. The location is so close to central train station which is great if you want to visit auschwitz and salt mine. 15 minutes from old town square by walking. You might feel like at home.
Andy
24 июня 2014 г.

Апартамент Старая пивоварня 3

Apartament z bardzo dobrą lokalizacją. Ładnie urządzony i dobrze wyposażony, co niewątpliwie ma wpływ na komfort pobytu. Na pewno jeszcze skorzystam z tego typu zakwaterowania przy okazji pobytu w Krakowie.
Aga
20 мая 2014 г.

Апартамент Любич 1

Excellent location, great value for money. Stayed here once before and that's why we booked again. Definitely recommend.
Rachel
18 мая 2014 г.

Апартамент Центр В3

Byliśmy już czwarty raz w tym samym apartamencie. Czujemy się tam jak w domu. Świetnie urządzony i w doskonałej lokalizacji. Łatwy dojazd i dystans spacerkiem do starego miasta i dworca PKP i PKS. Przy okazji przy Galerii handlowej. A przy tym cichy i spokojny zakątek w nowoczesnym apartamentowcu. Czysto i wygodnie. Dużo miejsca na ciuchy, nawet przy dłuższym pobycie. Nowocześnie wykończony i wyposażony (zmywarka, pralka, żelazko, suszarka, ręczniki, TV i DVD. Nie używamy mikrofalówki, więc jej nam nie brakowało). Jedyna, co bym zmienił, to karnisze i metodę zawieszenia firanek i zasłon. Nie da się ich zasłonić i odsłonić, a próby skończyły się spadnięciem karnisza na głowę - bolało. Ale to jedyna wada i nie tak istotna. Pojawimy się tam niedługo ponownie.
Ania i Jacek
5 мая 2014 г.

Апартамент Центр В1

Poza obsługą oraz lokalizacją z której byliśmy zadowoleni całość mieszkania nadaje się do jak najszybszego remontu.
TG
3 мая 2014 г.

Апартамент Центр В5

Ogólna ocena TWW bardzo dobry, natomiast co do apartamentu centrum B5 minus za brzęczącą obudowę lodówki (męczące nocą) i w tej cenie apartamentu myślę, że powinny być dostępne wszystkie polskie kanały w telewizji, a nie tylko te darmowe z satelity czyli w większości arabskie.
Mariusz
1 мая 2014 г.

Центр комфорт А5

Sehr schön und modern ausgestattet, nur 10 Gehminuten vom Zentrum
Alfred
17 апреля 2014 г.

Центр комфорт А6

Sehr schön und modern ausgestattet, nur 10 Gehminuten vom Zentrum
Andreas
16 апреля 2014 г.

Апартамент Любич 4

We had a wonderful stay in Cracow, mostly due to this great apartment. It was just perfect for a couple like us to stay a few days. The location is great, you have a big shopping centre nearby and the city centre is just a few minutes away. Moreover, all the bus lines we needed were also very close. The apartment is small, but cosy, and had everything we needed while staying there. The wifi worked great as well, which was very useful. I would also like to thank for the flexibility concerning the check-in. We had no idea, when we could be there, but it was no problem at all, everything worked fine. Thank you very much for this nice experience, I highly recommend the apartment if you wish to enjoy some days in this beautiful city.
Julia E
16 апреля 2014 г.

Апартамент Любич 1

The place is easy to find, close to the main station and have a bigh shopping mall and some little shops nearby. Room is clean and tidy, quiet at night which is good point to rest here. The owner is really responsible and help on the checkin base on our schedule, flexible is a selling point.
Tomson L
12 апреля 2014 г.

Апартамент Центр В5

The apartment was exactly as we expected and we found previous reviews helpful with regard to location. We arrived late evening and arranged to be collected at the airport which went very efficiently and meant we didn't need to arrange to meet the key holder. It was all done for us. We really enjoyed our stay and would highly recommend the apartment
Mary
11 апреля 2014 г.

Центр А3

месторасположение, чистота, комфортные условия в апартаментах( мы отдыхали с маленькими детьми), все просто отлично! уже второй раз здесь останавливаемся. рекомендую!
Olga R
10 апреля 2014 г.

Апартамент Центр В1

Csendes volt, jól felszerelt, jó helyen, közel a vasútállomáshoz és a központhoz.
Magdolna
8 апреля 2014 г.

Апартамент Любич 2

Myślałem, że cała kamienica zawali się przy kolejnym przejeżdżającym tramwaju. Ogólnie czysto i świetna lokalizacja, ale hałas trzęsących się elementów budynku podczas przejazdów tramwajów nie do zniesienia. Spałem przez tydzień w korkach do uszu. Gdybym miał ze sobą kask, też bym go założył.
Adam Gdynia
2 апреля 2014 г.

Центр комфорт А5

месторасположение отличное . В апартаментах чисто. Вся бытовая техника есть и все работает. Нам очень понравилось
Oleg
28 марта 2014 г.

Апартамент Любич 3

Идеальное расположение
Yuriy
27 марта 2014 г.

Апартамент Центр В1

Абсолютно всем довольны. Замечательное местоположение, рядом старый город.
SERGEY S
8 марта 2014 г.

Апартамент Любич 4

Nice flat! We were perfectly welcomed and spent a very good night in this flat. Well located and next to a train stop! do not hesitate to book this appartment.
Maxime L
5 марта 2014 г.

Апартамент Любич 3

Bardzo przyjemne mieszkanko w samym centrum Krakowa. Polecam
Anna K
4 марта 2014 г.

Центр А3

Bardzo dobra lokalizacja, czysto i przytulnie, dobry standard, duża powierzchnia, wygodne łóżka, polecam
Grzegorz N
4 марта 2014 г.

Апартамент Любич 2

Top location!
Simone D
2 марта 2014 г.

Апартамент Центр В5

Świetna lokalizacja, wielki plus za parking w podziemiu apartamentu (w centrum Krakowa). Bardzo dobry kontakt z obsługą.
Marek K
2 марта 2014 г.

Апартамент Любич 4

Apartament spełniał generalnie wszystkie nasze wymagania i zgodny z opisem. Czyste,schludne i miłe mieszkano.
Anna J
1 марта 2014 г.

Апартамент Любич 4

Cerca de la estación
Fidel M
28 февраля 2014 г.

Апартамент Любич 3

Perfect location, nice apartment, highly recommendable place!
Mónika & Roland H
21 февраля 2014 г.

Апартамент Любич 1

Good location Nice enough flat
Vidal
14 февраля 2014 г.

Центр комфорт А6

Location, service and apartment is great! I have stayed at five different rental apartments around in Krakow and so far this is the best place to be at. Thanks
Marcus
2 февраля 2014 г.

Центр комфорт А6

есть все для комфортного проживания(фактически это большая двух комнатная квартира).очень удачное расположение апартаментов(в 3 минутах ходьбы от галереи краковской).рядом остановка трамвая(если захотите совершить поездку в район каземеш).рядом автобусная остановка(если вы планируете поехать в величку на соляные копальни).огромный плюс данных апартаментов , есть подземная парковка, которая входит в стоимость проживания. до исторического центра кракова(рыночная площадь) прогулочным шагом 10-15 минут ходьбы. пребыванием в данных апартаментах мы остались довольны. рекомендую, если планируете посетить краков, то эти апартаменты очень не плохой вариант(по соотношению цена- качество),тем более если вы путешествуете на автомобиле.
Sergey
2 февраля 2014 г.

Центр Deluxe B4

Очень вежливый персонал. Все чисто и комфортно. Аппартаменты новые, в хорошем жилом комплексе. Очень близко к центру и к Краковской галлерее.
Anna
29 января 2014 г.

Апартамент Любич 2

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Państwa apartamencie!
Janina
29 января 2014 г.

Апартамент Центр В5

отличные аппартаменты. если в кракове ещё буду, то только сюда. хорошее расположение ( 5 мин. от жд вокзала и автовокзала ) окна выходят в охраняемый и закрытый от посторонних дворик. чисто, вежливый персонал, понимает по русски или украински. есть всё, что нужно для приготовления еды ( в доме минимаркет, работает с 6-22:00 ).утюг, фен, пол с подогревом, спутниковое тв. и т.д. короче - шикарно.
Andrii
28 января 2014 г.

Апартамент Центр В3

Super lokalizacja ,wszędzie blisko.
Hanna
26 января 2014 г.

Апартамент Центр В1

Modern apartment in a good location. Clean, cheap and nice
Filippo Gazzetti
22 января 2014 г.

Центр комфорт B2

dobrze utrzymany apartament, punktualna i sympatyczna obsługa
Grażyna
20 января 2014 г.

Апартамент Центр В1

Отличные апартаменты, современный дизайн. На кухне есть все для приготовления еды. Парковка бесплатно.Есть небольшой супермаркет прямо в апартаментах
Evgeny
13 января 2014 г.

Центр А3

Красивые уютные апартаменты, очень удобное расположение - 15 минут медленным шагом до центра, рядом ( в соседнем доме) минимаркет, работает до 23-00 через дорогу 2 кафе, где можно позавтракать. Хозяева очень милые и отзывчивые. Очень актуально для автопутешетсвенников - бесплатная подземная парковка. Все очень понравилось.
olga shchepoteva
9 января 2014 г.

Апартамент Центр Студия В6

хорошее расположение, есть все необходимое, можно остановиться на длительный срок
Igor Matveev
28 декабря 2013 г.

Апартамент Любич 5

We were personally greeted and shown to our apartment by a member of staff, who was very friendly and helpful. Fantastic location, right in the centre of Krakow and just a couple of minutes from the train station. The late 12pm check out was also great.
Robert
12 декабря 2013 г.

Апартамент Любич 5

This is a great apartment. Centrally located and walking distance from the main square it is an ideal location convenient to many bus and tram lines and the main train station should you wish to travel elsewhere in Poland. Just outside the front door is a currency exchange shop (Kantor), a convenience store with a great selection of food and beverage and a bank machine. The apartment is extremely comfortable and clean. The kitchenette is entirely serviceable and offers what you would expect - a stove top, fridge and electric kettle. I would certainly recommend staying here to anyone traveling to Krakow. Why would you ever stay at a Hotel when you could stay in this place?
Jay D
27 ноября 2013 г.

Апартамент Любич 2

L'appartamento si trova proprio vicino alla stazione e a gli altri mezzi pubblici...arredamento semplice ma confortevole...
Marco
25 октября 2013 г.

Апартамент Любич 1

Nice location, good facilities, free wifi and quiet room
Xiaomei
16 октября 2013 г.

Апартамент Любич 3

The apartment was gorgeous!! Excellent value for money. Excellent location!! Would definitely book this apartment again...and definitely will recommend!
Rachel
15 октября 2013 г.

Центр комфорт А5

+ Erittäin siisti huoneisto + Lyhyt matka vanhaan kaupunkiin + Iso ostoskeskus vieressä
Anne
5 августа 2013 г.

Центр комфорт А6

Аппартаменты в новом жилом комплексе. Бесплатная подземная частная парковка прямо под домом. 10 минут до Центра прогулочным шагом. 20 до Замка Вавель. Очень красивый город. Кухня-гостинная с диваном и спалья с двухспальной кроватью. WiFi. Позвонили за час до приезда, хозяин приехал нас встречать. Предупредили, что будем оплачивать картой - без проблем, привез аппарат. Общение на английском языке. Два комплекта ключей. Выезжали рано - оставляли в почтовом ящике. Все есть: микроволновка, духовка, плита, чайник, холодильник. Можно останавливаться и на длительный срок.
Aleksei
28 июля 2013 г.

Апартамент Любич 2

Ok apartment, great location
Joe I
30 мая 2013 г.

Центр Deluxe B4

The apartments were very nice, clean and tidy. You have a possibility to cook there if you like a there is fully equipped kitchen.
Jiri Zlebek
15 апреля 2013 г.

Центр комфорт А6

très bien situé près du centre ville historique, les visites se font à pieds. le garage est un plus pour ce qui y vont en voiture car il est difficile de laisser sa voiture dans la rue. Pour le petit déjeuner en option s’abstenir si vous voulez un petit déjeuner à la française il comporte uniquement jambon fromage yaourt, il y a une superette avec tout ce qu'il faut à côté
bonnerre myriam
7 апреля 2013 г.

Апартамент Любич 1

The dishes was not clean, the floor was not clean, - clean black sosck get gray as soon you walk on the floor. The bedding was a bit indelicately, warn and the dunes was a bit to short for long people. Poor handsope and little toaletpaper. Please clean the toilets outside too before new guests. Waccumcleaning outside guestrooms before 08:00 o'clock in the morning is not pleasant either.
Trond Aune
2 марта 2013 г.

Центр комфорт А5

Pobyt udany mila atmosfera polecam wasz apartament
miroslaw g
3 декабря 2012 г.

Центр А3

Byłem w grudniu u Pańtwa w Apartamencie i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Extra obsługa, minimum formalności, rzetelna informacja no i apartament na wysokim poziomie. Dziękuje i do zobaczenia:)
Maciej Wilk
12 ноября 2012 г.

Центр комфорт А5

Прекрасные аппартаменты! На минусовом этаже парковка, до центра 10 минут пешком, рядом магазин, трамвайная остановка и торговая галерея.
lga Uglova
7 августа 2012 г.

Центр А3

Very good! Clean,not far from center,underground parcing.
Natalia Timasheva
27 мая 2012 г.

Апартамент Центр В3

Po raz piąty korzystam z usług TWW (Kraków, Zakopane) i ponownie wracamy w 100% zadowoleni. Czysty i ze smakiem urządzony apartament, dobra lokalizacja blisko starego miasta i Galerii Krakowskiej, miła obsługa dają poczucie odpoczynku jak w domu, a miejce parkingowe w podziemnym garażu dodatkowo ułatwia przyjazd samochodem. Do tego apartament jest dość cichy i hałas z ulicy nie przeszkadza w odpoczynku. Do apartamentu Centrum wrócimy w przyszłym roku na pewno.
Jacek Lichwa
19 мая 2012 г.

Апартамент Любич 3

Skorzystaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Apartament świetny, lokalizacja znakomita. Obsługa (dostarczenie kluczy, załatwienie formalności i udostępnienie apartamentu) perfekcyjna i idealnie punktualna. Brawo! Z pewnością jeszcze skorzystamy i będziemy polecać!
Maria i Robert Serafin
4 марта 2012 г.

Апартамент Любич 3

wspaniały pobyt, lokalizacja idealna, czysto, przyjemnie, kontakt i organizcja na wysokim poziomie, wrócę przy kilejnym pobycie w pięknym Krakowie
Aleksandra Konieczna
28 февраля 2012 г.

Центр А3

Bardzo wysoki standard uslug ! Apartament rewelacyjnie wyposazony w bardzo atrakcyjnej lokalizacji,czystosc zapewniona. POLECAM WSZYSTKIM SERDECZNIE :)
Bogumiła AUBIN
24 февраля 2012 г.

Апартамент Центр В1

Dziękujemy za świetny nocleg w apartamentach przy Galerii Krakowskiej! Spędziliśmy tam przemiły walentynkowy weekend i ku naszemu zaskoczeniu znaleźliśmy w apartamencie walentynkowe upominki. Nie wiem skąd wiedzieliście że jesteśmy parą :) Byliśmy miło zaskoczeni. A sam Kraków przepiękny i lokalizacja apartamentu naprawdę ok, bo na Rynek mieliśmy 5 minut pieszo. Pozdrawiamy i napewno będziemy polecać :)
Magdalena i Jarek W. i M.
22 февраля 2012 г.

Апартамент Центр В5

Wspaniały apartament, duży komfort, świetne wyposażenie. Miła, domowa atmosfera. Dziękujemy!
Sonia Siwiorek
11 декабря 2011 г.

Апартамент Любич 5

WARUNKI OK.OBSŁUGA OK.IZOLACJA AKUSTYCZNA POKOJU KOSZMAR.SŁYCHAĆ NAWET CICHĄ ROZMOWĘ Z APARTAMENTU OBOK
Roman Kacprzyk
28 ноября 2011 г.

Апартамент Любич 1

Witam, od wielu lat korzystam z gościnności TWW apartamenty w Warszawie, teraz przyszła kolej na Kraków, również bardzo miło wspominam pobyt.\r\nDziękuję!!! Do zobaczenia niebawem. Jadwiga M.
Jadwiga Maksymienko
21 октября 2011 г.

Апартамент Любич 2

Korzystalismy z apt Lubicz 2, w ktorym czystosc pozostawiala wiele do zyczenia. Natomiast najwiekszy problem wylonil sie na miejscu! Zarezerwowany przez nas apt Lubicz 4 okazal sie niedostepny, poniewaz ktos juz w nim przebywal!! Tak wyczekiwany odpoczynek z mezem poszedl na marne, poniewaz przydzieono nam apt z jedno osobowymi lozkami, o ktore wcale nie prosilam!! Brak profesjonalizmu, zalosne potraktowanie klientow, pomimo najmilszej obslugi podczas rezerwacji przez internet i telefon. A na miejscu szydlo wyszlo z worka! Kpina!
Karolina Novak
28 сентября 2011 г.

Апартамент Любич 5

Korzystałam z apartamentu w Krakowie. Bardzo dogodna lokalizacja, apartmanet dobrze wyposażony, cichy. Jendkaże czystośc i sprzątanie w apartamecie oceniam krytycznie i wymaga to bardzo dużej poprawy!
Agnieszka Kozioł
13 сентября 2011 г.

Центр А3

Apartamenty godne polecenia. Uprzejma i bardzo pomocna obsługa, mieszkania czyste i w pełni wyposażone. Rezerwacja on -line lub telefoniczna bez problemów.
Anna Woroniecka
31 августа 2011 г.

Апартамент Любич 2

Mila obsluga,Dobry kontakt ,Wspaniala realizacja online.. sprawnie i bezkonfliktowo,wygodne formy uiszczania rachunkow
Tedi Tedi
30 мая 2011 г.

Апартамент Любич 4

Very confortable,clean,quiet and central apartment.Staff perfect and very kindl :-)
Marco Vargiu
5 мая 2011 г.

Апартамент Центр В1

Wszystko zgodnie z opisem, apartament na wysokim poziomie, do Starego Miasta spacerkiem 10 minut, lokalizacja bez zastrzeżeń (spokojnie), miejsce parkingowe super, polecam
Małgorzata Kalwaj
29 октября 2010 г.

Апартамент Центр В1

Excellent and perfect apartment! Very big, new en lux. The apartment is nearby city town. Just a couple of minutes walking. Underground parking place is great. Also the Krakow shopping center across the road. The service is also excellent.Recommended, 5 points !
Vosters Pieter
23 августа 2010 г.

Центр Deluxe B4

Bardzo mila obsluga. Bardzo ladny, czysty apartament.
Natalia Miodek
25 июля 2010 г.

Апартамент Любич 1

Gościliśmy w apartamencie Lubicz I w Krakowie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa profesjonalna, apartament dokładnie taki, jak na zdjęciach, bardzo czysto i bardzo przytulnie. Myślę, że jeszcze niejeden raz skorzystamy z usług TWW Apartamenty.Dziękujemy i serdecznie pozdrawiamy
Agnieszka Pilarska
2 мая 2010 г.

Апартамент Любич 3

We were plesantly surprised at this new, clean and conveniently located apartment hotel. It is situated just opposite the station in an office block, which means you have all the peace and quiet you'd need if staying for the weekend. The apartment studio was extremely clean, the bathroom was spacious and the shower was great. Also, it comes with a kitchenette in case you'd like to stay in and cook. You can also (for 5 pounds) have a continental breakfast delivered to the studio at a prearranged time if you don't feel like going out to look for something to eat in the morning
B Lam
5 мая 2009 г.

Апартамент Любич 4

Mieszkaliśmy w apartamencie Lubicz 4 ogólnie wszystko jest super . mieszkanko wygodne,przytulne,miłe . wyposarzenie bez zarzutu. na pewno jeszcze skorzystamy z waszej agencji.
Joanna Radomska
29 сентября 2008 г.

Центр комфорт А6

This is the second time we used TWW for an apartment in Krakow. It is a first rate company. Excellent service, great location, modern apartment. We will definitely rent through them again.
Bruce Klein
26 мая 2008 г.

Апартамент Любич 5

Habe gerade eine Woche im Apartment Lubicz V hinter mir und bin restlos begeistert. Alles sehr schön und vor allem neu, absolut zuverlässige Schlüsselübergabe und Toplage. Empfehlenswert!
Gerhard Hifinger
17 декабря 2007 г.

Апартамент Любич 3

My son and I spent 6 nights at 2 Lubicz 3. it was VERY convenient for the station - we came in from and back to the airport - and also for the city centre. The cooker in the flat doesn't have a grill or an oven, but that wasn't a problem - we only cooked simple meals because eating out locally is good and cheap. TWW were nice people to deal with and all the arrangements worked fine.
Tim Bell
24 декабря 2006 г.

Центр А3

W dniu Bożego Narodzenia.Radości wszelkiego stworzenia Więc niech pełna tej radości Zawsze w sercach waszych gości. Z Dublina dla calej zalogi TWW przesyla Barbara. See you 31go :-)
Basia Hajduk
25 мая 2006 г.

Апартамент Любич 1

Wir durften vier wundervolle Tage in Krakau verbringen. Das Apartment Lubicz 1 war wunderbar geräumig, wohldurchdacht und geschmackvoll möbiliert, r u h i g, sauber und sehr bequem. Das Ganze nur fünf Minuten vom Rynek entfernt. Wir sind immer noch ganz begeistert. Auch der Transport zum Flughafen klappte array(trotz herannahenden Papstbesuches) hervorragend. TWW Apartments hat damit zu einem traumhaften Kurzurlaub beigetragen. Tak, tak, tak,tak! Therese und Dirk Brouer, Potsdam, Germany
Therese Brouer
1 мая 2006 г.

Апартамент Центр В1

I have been travelling to Krakow for 9 months now, conducting training for my company. After spending several nights in hotels, I decided an apartment would be a better option. TWW offers wonderful properties; very well kept, great service, and great locations. I have spent two weeks in Centrum BI, and have booked my next three trips for the same property. TWW, you have made my time away from home much more enjoyable.
Shane Pointdexter
23 марта 2006 г.

Апартамент Любич 2

Jestem stałym klientem a mój zachwyt rośnie z upływem czasu. Apartamenty TWW są FENOMENALNE!!! A załoga TWW to przeuroczy profesjonaliści. DZIĘKI!
Przemysław Siuda
15 марта 2006 г.

Центр комфорт B2

REWELACJA!!! Szkoda że istniejecie tylko w Krakowie, Warszawie i w Zakopanem. Wspaniałe warunki, BARDZO miła obsługa i normalne (ludzkie) ceny. Serdecznie polecamy wszystkim poszukującym bazy wypadowej w Krakowie. Obiecujemy odwiedzać Wasze apartamenty podczas następnych naszych wizyty - od tej pory inne miejsca nie wchodzą w grę. Dziękujemy - zespół NorthWind
Northwind
14 февраля 2006 г.

Центр Deluxe B4

Bardzo dobrze wyposażone mieszkanie. Wszystkie sprzęty i meble nowiutkie. Bardzo ładnie i czysto. Ogólnie bardzo wysoki poziom.
Łukasz Łukasik
19 января 2006 г.

Апартамент Любич 2

Doskonałe rozwiązanie również dla firm - miłe, przytulne apartamenty w znakomitych lokalizacjach, profesjonalna obsługa. Polecam!
P.R.Siuda
19 января 2006 г.

Апартамент Любич 3

Jestem regularny gościem w Apartamentach TWW. Wszystko jest zawsze bez zarzutu.Będę korzystał nadal. Serdecznie polecam wszystkim!
Przemysław Siuda
10 января 2006 г.

Апартамент Любич 1

My family have just spent 6 days in apartment Lubiz 1. We were very impressed. The apartment was spotless. The facilties were excellent and the location 5 minutes walk from the old town was brillant. Can't wait to use it again.
Donna Roberts
13 декабря 2005 г.

Апартамент Любич 1

We spent 5 days in Krakow at the Lubicz apartment. Everything was perfect! Highly recommended. I would definitely stay there again.Thank You TWW!
Leslie Kret
9 декабря 2005 г.

Апартамент Любич 2

Od kilku lat nasza firma współpracuje z Apartamentami TWW.Piękne apartamenty, położone w ciekawych punktach miast za bardzo konkurencyjną cenę.Pracownicy są profesjonalni, otwarci na klienta i chętni spełnić nawet te najbrdziej nietypowe prośby. Serdecznie polecam!
Agata Zimny
7 декабря 2005 г.

Апартамент Любич 2

We spent a fantastic weekend in Krakow, in the Lubiscz II apartment. The service before and during was fantastic, and the apartment fantastic - can't believe how nice it was for such a low price. I would recommend this to absolutely everyone, and want to come back very soon.
Katherine Savage
11 ноября 2005 г.

Центр комфорт А5

ceny wzięte z księżyca
Wojciech Janik
30 октября 2005 г.

Центр комфорт B2

From the pick up at the airport to the location everything was perfect would highly recommend this company
Al
15 мая 2005 г.

Апартамент Любич 3

Właśnie planuję wakacje... ponieważ będą one w Polsce skorzystam z usług tej firmy. Jak na razie korzystałem jeden raz z apartamentu Lubicz III i jestem bardzo zadowolony. Uważam, że apartamenty są ładne - jednak najbadziej cenię sobie niezależność. Wszystkie formalności nie są uciążliwe. Jeden mały minus... przydałyby się na miejscu informacje o restauracjach, jedzonku na telefon, kinach itp. oczywiście w drugim dniu pobytu to nie problem bo na mieście ulotek jest pełno...
Wojtek
2 декабря 2 г.

Апартамент Старая пивоварня 1

It was a great apartment full of everything you might need during your stay. It was so clean and every equipment is brand new. So perfect and much more comfortable than a hotel. The location is so close to central train station which is great if you want to visit auschwitz and salt mine. 15 minutes from old town square by walking. You might feel like at home
Andreas
2 декабря 2 г.

Апартамент Старая пивоварня 1

El apartamento esta muy bien , completo y tiene de todo. Te dan las llaves cuando llegas y es como si tuvieras tu apartamento propio. Buena zona, tranquila pese a estar cerca de la estación. , muy bien comunicado, y con todo lo necesario para estar bien. Hay un centro comercial grande que tiene de todo
2014-08-29
телефон:
48 12 638 02 12
Адрес e-mail
biuro@apartart.pl
Zend\Mvc\Router\Http\RouteMatch Object ( [length:protected] => 34 [params:protected] => Array ( [controller] => Application\Controller\City [action] => comments [module] => application [lang] => ru [front] => apartamenty_w_apart_residence [front0] => apartamenty_apart_residence ) [matchedRouteName:protected] => foreign-hostname/home/language/apartment-apart-residence/comments )